Oppussing av badet

Hei, og takk for at du besøker Kreativehjem. Jeg heter Nina og skriver mitt aller første blogginnlegg noensinne! Jeg har planer om å skrive mye mer fremover, og forhåpentligvis går det bedre for hver gang.

Det er mange som kjenner at bare tanken på et nytt bad er stressende . De som kjenner meg, vet at jeg er en av de som faktisk liker det! Kjenner en viss fryd av tanken på å sette i gang planleggingen. Ja, for det er mye planlegging før jobben kan begynne. Poenget er: Ikke undervurder forarbeidet!

Det kan være lurt å bruke tid til å finne ut hvordan ditt nye bad skal være, og helst ha en plan før du ringer et håndverkerfirma. I dag er det mange firma som tilbyr total renovering av bad og jobben blir utført av dyktige fagfolk på kort tid. Disse fagfolkene kan alt om fagfeltet sitt, men ofte lite om selve designbiten. Vi i Kreativehjem tilbyr begge disse tjenestene til våre kunder som bor i Bergen og omegn.

Internett er et supert sted å finne inspirasjon til ditt prosjekt. Kanskje har du allerede en klar tanke om hvordan du ønsker at det skal bli, eller kanskje du ikke har den fjerneste anelse? Uansett, fint vil alle ha det! Et godt tips er å bruke Pinterest.com – Fantastisk verktøy for inspirasjonsøking! Eneste negative er at du lett kan gå i «for mye på en gang» fellen. Overdose med inspirasjons bilder, og valgmulighetene blir så store at du ikke klarer å bestemme deg for noe som helst.

Kreativehjem er på Pinterest og vi har laget en egen tavle om bad hvor vi viser forskjellige fargekombinasjoner, flisetyper, baderomsmøbler, vvs utstyr. Vi kommer også til å dele inspirasjonsbilder på Instagram jevnlig.

Badetrender kommer og går, og i min jobb er det selvfølgelig gøy å følge med på hva som er trendy akkurat nå. Er du som de fleste av oss, og tenker at badet skal vare lenge – VELG NOE DU KAN LEVE LENGE MED!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *